Снимка Monaco Info, ТуитърПроблемите на Григор Димитров с болен зъб наистина се оказаха

...
Снимка Monaco Info, ТуитърПроблемите на Григор Димитров с болен зъб наистина се оказаха
Коментари Харесай

Гришо на корта само 7 дни след операцията

Снимка Monaco Info, " Туитър "

Проблемите на  Григор Димитров  с болен зъб в действителност се оказаха съществени.

След загубата от Рафаел Надал (Исп) в третия кръг на шампионата “Мастърс 1000 ” в Монте Карло най-хубавият ни тенисист призна, че от няколко дни не е бил в положение да се храни обикновено и да спи добре. И реши да се подложи на интервенция.

 Димитров ще се завърне към формалните мачове още идната седмица. Българинът е получил уайлд кард за присъединяване на АТР 250 шампионата в Ещорил, който започва в понеделник, предава tenniskafe.com.

За него това ще бъде първо присъединяване в португалския град, като той се причислява в листата с участници към още петима тенисисти от топ 30 в лицето на Диего Шварцман, Пабло Кареньо Буста, Гаел Монфис, Кристиан Гарин и Фабио Фонини.

Както е известно, по прелиминарен проект Димитров трябваше да играе в Барселона през тази седмица, само че се отхвърли от присъединяване поради мощната болежка в зъба, поради която в миналите дни мина и хирургическа намеса. Изглежда казусът е отхвърлен и по този начин доста скоро още веднъж ще забележим Григор в деяние.

„ Много се вълнувам, че ще играя на Millennium Estoril Open. Благодаря доста на уредниците на шампионата, че ми предложиха уайлд кард в последния миг “, разяснява някогашният №3 в света.

За него сезонът на клей започва в Монте Карло с победи в по два сета над Ян-Ленард Щруф и Жереми Шарди, преди безапелационното проваляне с 1-6, 1-6 от Рафаел Надал в трети кръг.

Участието му в Ещорил на процедура значи, че той ще бъде на шампионати в идващите три седмици без спиране, защото след конкуренцията в Португалия следват Мастърсите в Мадрид и Рим.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР